Általános információk

Az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttünk minden információt, hogy vásárlásod a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen.

 Hogyan tudok rendelni?
Információk a rendelés menetéről

 Milyen szállítást kérhetek?
Információk a szállítási lehetőségekről és nyomonkövetés

 Hogyan tudok fizetni?
Fizetési lehetőségek a HASZNALTKEPREGENY.HU Webáruházban


Rendelés menete

A rendelés a www.hasznaltkepregeny.hu webáruház kosarába behelyezett áruk megrendelésével, a megrendelési adatlap hiánytalan kitöltésével, szállítási és fizetési mód kiválasztásával kezdődik, majd a "Megrendelés" gombra kattintva rögzíti rendszerünk.

A megrendelés leadható regisztrációval egybekötve, vagy regisztráció nélkül is.

A megrendelésről a Megrendelő visszaigazoló emailt kap, a megrendelés részleteivel. Amennyiben azt nem érkezne meg, érdemes a levelező "Spam, vagy Levélszemét" mappájában is megnézni.

A rendelés feldolgozása jellemzően 1 munkanapot vesz igénybe. Majd ezt követően a megrendelés tartalmát leadjuk a futárszolgálatnak. Személyes átvétel esetén ezt követően a megrendelés átvehető átvételi pontunkon. Amennyiben a megrendelést valamilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni, arról 2 munkanapon belül, de lehetőleg a feldolgozást követően azonnal értesítünk.

A szállításról emailt küldünk a Megrendelőnek, mely levél tartalmazza a számlát is.

Az áru átvételét követően a megrendelést lezárjuk.

Általános Szerződési Feltételek >>

A nálunk rögzített adatokat maximális biztonsággal kezeljük, részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találhatóak >>


Szállítási lehetőségek

Webáruházunkban több féle szállítási lehetőség közül lehet választani, a megrendelés leadása során. A szállítási költséget a rendszer a megrendelés összesítésekor a teljes kosár tartalma alapján számítja ki.

A szállítási idő, visszaigazolással megerősítve általában az utalás beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Igyekszünk igényednek megfelelően teljesíteni a szállítást.

Futárszolgálat általi szállítás esetén 12.00-ig leadott megrendelést (amennyiben készleten van) 2 munkanapon belül kiszállítunk. 

Szállítási lehetőségeink:

1. Személyes átvétel egyeztetett helyen és időben

2. Futárszolgálat (DPD vagy Express One)

3. Foxpost automata

Webáruházunkban a futárszolgálati szállítás elsősorban Magyarországra kérhető és a Foxpost Kft. közösen az Express One Futárszolgálattal látja el. Amennyiben nemzetközi szállítást igényelne kérjük vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, mert arra egyedi ajánlatot adunk.

Szállítás lehetőségek, részletek és árak >>

A csomagok nyomkövetése >>


Fizetési lehetőségek

Cégük a HASZNALTKEPREGENY.HU Webáruházban több fizetési lehetőséget is nyújt.

Fizethetsz átutalással közvetlenül bankszámlánkra, amely esetben a fizetéshez szükséges adatokat a megrendelés visszaigazoló emailben küldjük el.

Fizethetsz a szállítást követően utánvéttel is. Utánvét esetén, az utánvét költsége a vásárlót terhelik.

Készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség raktárunknál történő átvétel esetén.

Fizetési lehetőségek részletesen >>


Garancia, elállás

Természetesen a HASZNALTKEPREGENY.HU Webáruházban vásárlást követően, indoklás nélkül bárki élhet a törvény adta elállási jogával 14 napon belül. Az elálláshoz szükséges nyomtatványt IDE kattintva is letöltheti.

Az elállás folyamata, hogyan csináld?

Mielőbb jelezd nekünk az elállási szándékot, hiszen az elállást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a vásárlástól 14 naptári napon belül visszaérkezik hozzánk a csomag.

Ellenőrizd le, hogy a visszaküldendő áru csomagolása sérülésmenetes. Használt áru esetén indoklás az elállás okáról. A visszaküldendő árut gondosan csomagold be, az elállási nyilatkozattal együtt, majd küld vissza a HASZNALTKEPREGENY.HU Kiss Norbert e.v. 1103 Budapest, Vasgyár utca 15. Elküldés előtt kérjük fotózd le az árut (ha már kibontottad) és a csomagolást is.

FONTOS! Csak sértetlen áru elállását tudjuk fogadni. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terhelik, ezért utánvétes, portós csomagot nem áll módunkban átvenni. 

A visszaküldött áru kézhezvételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 naptári napon belül visszatérítjük a termék vételárát.

Az elállási jogról részletei webáruházunk ÁSZF-jének 6. pontjában található.

Csere

Amennyiben a rendelt áru indoklással nem megfelelő, lehetőség van annak cseréjére a megrendést követő 14 napon belül. Az áru cseréje lehetséges más árura is, azonban csere esetén pénzt nem áll módunkban visszafizetni.

A csereigényt minden esetben még a visszaküldést megelőzően egyeztetni szükséges ügyfélszolgálatunkkal, a megrendelés számának, a cserélendő áru és az a helyett igényelt áru megadásával akár webáruházunk garanciális felületén. A cserére ügyfélszolgálatunk visszaigazolását követően van csak mód.

Ha van a kért áru, visszajelzünk, és előkészítjük feladásra. Ha visszaérkezett hozzánk az áru, indítjuk is a választott csereárut.

FONTOS! Csak sértetlen áru csereigényét tudjuk fogadni. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terhelik, ezért utánvétes, portós csomagot nem áll módunkban átvenni.Garanciális ügyintézés

Igaz, a beszállítóink kiválasztásánál is maximális figyelmmel járunk el, hogy a lehető legjobb minőségű, vagy használt esetén jelzett minőségű árukat kínáljunk és az áruinkat leellenőrizzük az elküldés előtt, mégis nagyritkán előfordulhatnak garanciális problémák.

A termékszavattosság eljárásáról és szabályzatáról az ÁFSZ 7. pontja alatt lehet tájékozódni.
Képregény felvásárlás

 Vállalkozásunk képregény felvásárlással is foglalkozik. Ehhez először is szükségünk van listára állapotleírással és/vagy fotókra. Ez alapján tudunk felvásárlási ajánlatot küldeni.

Az alábbi címre várjuk a megkeresést:

info@hasznaltkepregeny.huKépregény kölcsönzés

 Vállalkozásunk képregény bérbeadással is foglalkozik. Kölcsönözni a legtöbb képregényt lehet, azonban a limitált, ritka és gyűjtői minőségű retro példányokat nem. Írd meg milyen képregényeket szeretnél kölcsönözni és küldünk ajánlatot neked!
Amire számíthatsz, hogy a képregény értékének (új esetén borítóár, használt esetén eladási ár) 10%-át kell fizetned és cserébe legfeljebb egy hónapig lehet nálad a képregény. Ezen kívül a szállítási díjat is fizetned kell, így javasoljuk a Foxpost csomagküldést.

Az alábbi címre várjuk a megkeresést:

info@hasznaltkepregeny.huSzemélyes vásárlás

A HASZNALTKEPREGENY.HU Webáruház saját üzlettel nem rendelkezik, de raktárral igen.

Így a készletünk előre egyeztetve megtekinthető. Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk!

Rólunk >>


Nem találod a választ a kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal! Küldje el kérdésed az info@hasznaltkepregeny.hu e-mail címre, vagy keress minket telefonon a +36703854328 számon.

Rendelésekkel kapcsolatban kérjük, hogy a gyors beazonosíthatóság érdekében a rendelés azonosítóját feltüntetni.

Lehetőségeink szerint legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolunk.