HASZNÁLTKÉPREGÉNY.HU kiemelt ügyfél szabályzat

 

HK-VIP = ’Használtképregény.hu Very Important Person’ = angolul: ’nagyon fontos személy’

A szabályzat célja, hogy különbséget tegyen az alkalmi és rendszeres vásárlók között, akik rendszeresen támogatják vásárlásaikkal és segítő hozzáállásukkal vállalkozásunkat, így ezeket a személyeket vásárláskor különböző előnyökhöz juttassuk.

 HK = használt képregény, mint vállalkozás (Kiss Norbert e.v.)

 

Miért érdemes V.I.P. ügyfélnek lenni?

 

A lent leírtak az alapműködést egészítik ki. A HK-VIP közösséghez tartozás több előnyt biztosít számodra.

 

 1. Kedvezményes árakat kapsz:
 • HK-VIP ügyfélként mindig kedvezményes áron vásárolhatsz az alábbiak szerint:
  • 10% kedvezmény minden rendelésre, kivéve a felsorolt kivételek:
  • limitált kiadványokra és ritka kiadványokra (20.000 Ft érték feletti kiadványokra) nincs kedvezmény
  • új kiadású Hachette és De Agostini kiadványokra kedvezmény nem érvényesíthető
  • akciós árak további kedvezményekkel nem csökkenthetők
  • nem képregény áru(k)ra (pl. társasjáték, figura, képregény tároló és kiegészítők) nem érvényesíthető

FONTOS! A webshop sajnos a maga egyszerűsége miatt nem kezeli automatikusan a kedvezményeket. Így egyelőre ez csak manuális visszaigazolással történik. Megrendelésnél segítenéd munkákat, ha megírod, hogy VIP ügyfél vagy, illetve tipp: a keresztneved mögé írd ezt "(VIP)", nehogy véletlenül elfelejtsük érvényesíteni a kedvezményed. Köszönjük!

 1. Finanszírozást kérhetsz:

Miután HK-VIP-nek minősítettünk 50.000 Ft hitelkeretet biztosítunk számodra, mely ezután igény szerint visszaigazolás esetén növelhető. Tartozás esetén azonban havonta minimum 12.500 Ft-ot szükséges fizetned a teljes összeg kiegyenlítéséig, de javarészt egyéni megállapodás szerint fog történni a vásárlás törlesztése. Amennyiben nem tudsz időben fizetni, úgy elsősorban elvárjuk az időbeli kommunikációt és amennyiben a megegyezés szerint sem történik a kifizetés, úgy az értéknek megfelelően saját költségeden a kiadott minőségben vissza kell juttasd a termékeket 8 naptári napon belül.

 

 1. Gyorsított csomagküldés:

Ha a hitelkereted engedi, akkor a HK pénzügyi teljesítés nélkül is feladja részedre a csomagot és kényelmesen fizethetsz 30 napon belül, amikor számodra megfelelő, így talán hamarabb is megkapod a rendelésed pénzügyi akadály nélkül. A szállítást mindig igényed szerint kezeljük, ha nincs egyeztetve, akkor a legutóbb megadott adatokkal és szállítási móddal (házhozszállítás, csomagautomata). A vásárlásról a HK számlát küld, amelyen megtalálsz minden információt (pl. név, bankszámlaszám és látod a tételeket, amelyeket feladtunk neked).

 

 1. Ajándékot kapsz:

A HK minden rendeléshez meglepetés ajándékot ad/küld neked. Ez lehet egy képregény, könyvjelző vagy egy egyedileg készített kép, tárgy, kiadvány, stb. Az ajándék értéke a rendelés értékétől fog függni, valamint egyre több ajándék kiválasztható a webshopban is.

Választható ajándékok

 

 1. Rugalmasabb foglalási idők:

Jelenleg a HK 24 óráig tart ügyfeleinek foglalásban képregényeket e-mailben történő jelzés esetén, vagy visszaigazolt Messenger üzenetben, amennyiben előzetesen nem lett ettől eltérő határidő leegyeztetve. A határidő lejártával a HK automatikusan törli a foglalást. HK-VIP ügyfélnek automatikusan 72 óráig foglaljuk a képregényeket, kivéve, ha egyeztettünk és visszaigazoltunk más határidőt. Viszont a jövőben nem szeretnénk sokáig rakosgatni egy-egy kiadványt várva, hogy gyűljön hozzá, így kérjük akkor rendelj, ha 72 óra múlva véglegesíteni tudod.

Kérjük, munkatársainknak mindenképpen jelezd, hogy HK-VIP ügyfél vagy. Az együttműködést külön köszönjük!

A jobb nyomonkövethetőség érdekében kérjük, az info@hasznaltkepregeny.hu e-mail címet részesítsd előnyben, de fogadjuk érdeklődésed telefonon és Messengeren is.

 

 1. Rendezvény támogatás

HK-VIP ügyfélként minden olyan rendezvényen, ahol a HK is árusít, a rendezvényes árakból 10% kedvezményt biztosítunk használt képregényekre, továbbá a belépőjegy árából legfeljebb 1.000 Ft-ot megtérítünk neked, ha a 10%-os kedvezmény igénybe vétele után minimum 10.000 Ft értékben fizetsz a megvásárolt képregényekért. Ez nem vonatkozik előre egyeztetett, rendezvényen átvett rendelésekre! Fontos a rendezvényekre hozd magaddal a VIP kártyádat!!!

Új képregény vásárlása esetén fenntartjuk a jogot arra, hogy hozzá vásárolt használt képregényre további kedvezményt adunk.

Ha hitelkereted engedi a rendezvényeken nem szükséges helyben fizetned, mivel ebben az esetben a rendezvényen csak átadás-átvételi lapot (szállítólevelet) kell aláírnod, amelyet kérjük, hogy minden esetben fotózz le a telefonoddal, mert másolat írására nem biztos, hogy lesz időnk. Ezt követően, a későbbiekben egyeztetve meg tudjuk beszélni a fizetés részleteit, de legkésőbb 3 munkanapon belül számlát küldünk, amelyet 30 naptári napon belül rendezned kell, de minimum 10.000 Ft/hónap fizetéssel.

 

 1. Kölcsönzés támogatás:

A HK-VIP-nek nem kell kauciót fizetnie legfeljebb 50.000 Ft értékű képregény kölcsönzése esetén. Kölcsönzési díj alapesetben a képregény borító árának (vagy meghatározott árának) 10%-a havonta. A HK-VIP kölcsönzési díját mindig lefelé 100Ft-ra kerekítjük.

 

 

Ki lehet VIP ügyfél?

 

HK-VIP tagságot legalább 3 egymás utáni hónapot követő, minimum havi 20.000 Ft-os vásárlással tudsz elérni. Így a 3. rendelés már HK-VIP ügyfélként érvényesülhet, amennyiben megigényled a tagságot. Fontos, hogy legalább két egymást követő vásárlás összegének kell kitennie a tagsághoz elvárt minimális összeget, azaz egy vásárlás értéke nem váltja ki.

Ezt követőe 1 évben vizsgáljuk a HK-VIP ügyfélszabályzatának részedről történő betartását. Amennyiben az ügyfélszabályzat nem kerül betartásra, fenntartjuk a jogot a tagság megvonására, ami után elölről kezdődik a folyamat. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy ezt véglegesen is megvonjuk valakitől vagy más egyedi feltételt szabjuk abban az esetben, ha a személy korábban bizonyíthatóan valamilyen formában (pl. pénzügyi, fizikai, kommunikációs) kárt okozott a HK-nak.

A VIP tagság nem jár automatikusan. Igényelheted vagy a HK fel is ajánlhatja neked. A HK-VIP tagsággal HK-VIP ügyfél-azonosítót kapsz. Rendezvényeken más ügyfél-azonosítójával nem lehet vásárolni, vagyis csak személyesen érvényesíthető. Ez alól kivételt képezhet, ha a HK-nak írásban, előre jelzed, hogy a nevedben más veszi át a rendelést vagy más vásárol helyetted.

Fontos információ, hogy HK-VIP tagságot nem lehet vásárolni. További szempontoknak is szükséges megfelelni, melyeket az alábbi felsorolás tartalmaz:

 

Kommunikáció elve:

Az udvariasság szabályait szem előtt tartva kommunikálsz és legfeljebb 24 órán belül válaszolsz, kivéve olyan esetben, amikor más tényező miatt nem tudod ezt megtenni. Ilyenkor próbáljuk veled felvenni a kapcsolatot és türelmesen várunk legfeljebb 10 napig.

 

Rendszeresség elve:

2 havonta legalább 10.000-20.000 Ft közötti összegben vásárolsz a HK-tól. Így nem muszáj minden egyes hónapban vásárolni, de legalább 2 havonta rendelést adsz le. Kiemelten fontos, hogy ily módon nem a forgalmat vesszük alapul, hanem a rendszerességet.

 

Korrektség elve:

A HK-VIP számlákat időben kifizeted, vagyis a megállapodásnak megfelelően jársz el. Ha mégis valami probléma adódna, akkor azt mielőbb jelzed felénk, bizonyosan közös nevezőre tudunk jutni. Itt tehát fontos, hogy a fizetési határidő lejárata előtt te jelentkezel, és nem nekünk kell keresnünk téged.

Minden kedves vásárlónknak igyekszünk a lehető leghamarabb és legprecízebben biztosítani a kiszolgálást. Mivel még kevesen vagyunk, ezért arra kérünk, segítsd azzal munkánkat, hogy már előre átgondolt listával keresel meg minket annak érdekében, hogy később a lehető legminimálisabbat – ha egyáltalán szükséges – kelljen módosítani, továbbá nem mondod le rendeléseidet rendszeres jelleggel.

Közösségi együttműködés elve:

Indokolatlanul nem kelted rossz hírét a HK-nak, amennyiben problémád adódik (pl. viselkedés, áruhiba, mások véleménye, stb.), tisztelj meg minket azzal, hogy elsőként minket keresel meg, megadva ezzel a lehetőséget, hogy hibánkat korrigáljuk és ezáltal is fejlődhessünk, de legfőképpen hogy egyetlen vásárlás után se távozzon senki elégedetlenül.

Ha olyan vásárlót hozol hozzánk, aki még nem szerepel a rendszerünkben, akkor egyedi ajándékot kapsz a következő megrendelésedkor. Ha az ajánlott személy is HK-VIP tag lett, akkor egy újabb ajándékot kaptok mindketten a HK-tól.

 

Kölcsönös vásárlás elve

A HK gazdaságossági okból általában a borító ár / piaci ár alatt vásárol képregényeket. Ez alól kivételt képeznek azok a képregények, amelyek már ritkának számítanak. A HK-t érdemes keresned, ha egyben szeretnéd továbbadni vagy vásárláskor beszámítani a képregényeidet. Mindezekért az előnyökért cserébe csupán arra szeretnénk megkérni, hogy ha megválnál egy képregényedtől vagy teljes gyűjteményedtől, akkor kérjük, első körben minket keress meg. Természetesen az ajánlatunkat nem vagy köteles elfogadni, mi csupán elsőbbséget szeretnénk kérni, hogy másoknak is minél nagyobb áruválasztékot tudjunk nyújtani.

 

Utolsó frissítés dátuma:: 2022.09.08

A hasznaltkepregeny.hu csapata