Utánrendelés

Az Ördög Jobb És Bal Keze - San Joaquin Völgye

FRIKE0002
Új képregény (Frike Comics)
4000
KOSÁRBA

Az Ördög Jobb És Bal Keze - San Joaquin Völgye 

Megjelenés: 2020
Kiadó: Frike Comics
Oldalszám: 84
Kötés: Puhafedeles
ISBN: 9786155891168


Tartalom

A két testvér először találkozik a Vadnyugattal a bordélyházon kívül, Perlától távol a nyílt vadonban. Itt kezdődik a történet, amelyből megtudjuk, hogyan váltak legendává. Szentlélek ruhái még kifogástalanok, és lassacskán fény derül arra, hogyan vált kinézete Az ördög jobb és bal keze történetében megismertté. 

2005-ben kezdődött minden, először csak szenvedélyből, majd a színészek hozzájárulásával és Az ördög jobb és bal keze első valamint második részének jogtulajdonosainak beleegyezésével idővel kinőtte magát a kezdeményezés. A filmművészetből kiindulva a képzőművészet segítségével ábrázoljuk a két színészt, akik ily módon egy újfajta kommunikációs eszközön keresztül vihetnek derűs pillanatokat a mindennapokba. 

A B&T Style Pictures a www.budterence.tk és a Dalí Arts (www.daliarts.net) közötti művészeti együttműködésből születik. Célunk, hogy a hozzánk hasonló rajongók és az új generációk számára is közvetíthessük az egyszerű élet pozitív filozófiáját, melyet a Terence Hill – Bud Spencer páros örök klasszikusnak tekinthető filmjeiben tapasztalhatunk.


Frike, Ördög jobb és bal keze