Automatikus

DeAgostini Star Wars Sisak Gyűjtemény 15. - Lando Calrissian

GYF-DSWS15
Új figura. DeAgostini kiadvány
3490
KOSÁRBA

DeAgostini Star Wars Sisak Gyűjtemény 15. - Lando Calrissian

Lando Calrissian a Csillagok háborúja elképzelt univerzumának egyik főbb mellékszereplője. A filmekben Billy Dee Williams alakítja. „Lando Calrissian szerintem nem is ember, talán egy tudatmanipuláló alien vagy álruhás jedi. Az átkozott szerencséje miatt gondolom. A galaxisban egyetlen ember sem lehet ennyire szerencsés.” Szerencsejátékos, csempész, túlélő, politikus és még sok más is aminek nevezik és aminek csak gondolják.

Gyűjtsd össze a Star Wars mitikus történetének legemblematikusabb sisakjait!
Ki ne ismerné fel Darth Vader maszkját, Boba Fett sisakját, vagy a birodalmi katonák egyenruháját? Parancsnokok, katonák, pilóták, zsoldosok és droidok… A Star Wars rajongói azonnal felismerik a legismertebb karakterek öltözetét. Fedezd föl kedvenc szereplőid sisakjainak és maszkjainak meghökkentő részletességgel kidolgozott, az eredetihez hű, 1:5 méretarányú másait! Még ma kezdd el a gyűjtést!

A csomag egy újságot és egy sisakot tartalmaz. Minden lapszám részletes leírást és adatokat tartalmaz a mellékelt sisakról: a kialakításáról, a működéséről, valamint a sisakot viselő szereplőről is.

Ismerd meg azon katonák és civilek egyedi felszereléseit, egyenruháit és rangjelzéseit, akik fontos szerepet játszottak a Galaxis történetében.

Idézd fel a galaktikus történelem kulcsjeleneteit: a háborút, az árulásokat, a drámai konfliktusokat. Jókat és gonoszokat láthatsz akció közben, és megismerheted a legfontosabb események krónikáját is.


DeAgostini, De Agostini, Star Wars, Csillagok háborúja, sisak, gyűjtemény, figura, Lando Calrissian