Automatikus

DeAgostini Star Wars Sisak Gyűjtemény 16. - Cody parancsnok

GYF-DSWS16
Új figura. DeAgostini kiadvány
3490
KOSÁRBA

DeAgostini Star Wars Sisak Gyűjtemény 16. - Cody parancsnok (Utapau)

CC-2224, becenevén "Cody", egy rangidős klónparancsnok volt, aki a Klónok háborúja alatt Obi-Wan Kenobi Rangidős Jedi tábornok beosztott klónparancsnokaként szolgált a Köztársaság Nagy Hadseregében. Bár az egész Hetedik Égi Hadtest vezetője volt, személyesen általában a 212-es Támadó Zászlóaljat irányította. Cody egy hűséges és jólképzett katona volt, aki mindig teljesítette a kapott parancsokat. Egy lehetetlent nem ismerő parancsnok, egy kiváló taktikus.

Gyűjtsd össze a Star Wars mitikus történetének legemblematikusabb sisakjait!
Ki ne ismerné fel Darth Vader maszkját, Boba Fett sisakját, vagy a birodalmi katonák egyenruháját? Parancsnokok, katonák, pilóták, zsoldosok és droidok… A Star Wars rajongói azonnal felismerik a legismertebb karakterek öltözetét. Fedezd föl kedvenc szereplőid sisakjainak és maszkjainak meghökkentő részletességgel kidolgozott, az eredetihez hű, 1:5 méretarányú másait! Még ma kezdd el a gyűjtést!

A csomag egy újságot és egy sisakot tartalmaz. Minden lapszám részletes leírást és adatokat tartalmaz a mellékelt sisakról: a kialakításáról, a működéséről, valamint a sisakot viselő szereplőről is.

Ismerd meg azon katonák és civilek egyedi felszereléseit, egyenruháit és rangjelzéseit, akik fontos szerepet játszottak a Galaxis történetében.

Idézd fel a galaktikus történelem kulcsjeleneteit: a háborút, az árulásokat, a drámai konfliktusokat. Jókat és gonoszokat láthatsz akció közben, és megismerheted a legfontosabb események krónikáját is.


DeAgostini, De Agostini, Star Wars, Csillagok háborúja, figura, sisak, gyűjtemény, Cody