Automatikus

Dűne - 2. kötet- Muad-dib

TALENT-45
Új képregény. Gabo kiadvány
7490
KOSÁRBA

Dűne - 2. kötet - Muad-dib

Gabo kiadó

2022

formátum: Kemény borítós

méret: Egyedi 170 x 248

oldalak száma: 176

ISBN/ISSN: 9789635663538

Tartalom

Szembenézek a félelmemmel. Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem. És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem az útját.

A Muad-Dib Frank Herbert 1965-ös regénye, a Dűne háromkötetes képregényváltozatának második kötete. Az ifjú Paul Atreides és édesanyja, Lady Jessica Arrakis sivatagának mélyén ragadtak. Saját orvosuk, az ármányos Dr. Yueh árulása, legnagyobb ellenségük, a Harkonnenek pusztulást hozó támadása után meg kell találniuk a rejtélyes fremeneket, máskülönben odavesznek. A bolygó gondosan őrzött titkainak megismerése során mind a kettejüknek olyan döntéseket kell hoznia, amelyek mindörökre megváltoztatja a sorsukat és az életüket.

FRANK HERBERT fia BRIAN HERBERT, és a New York Times bestseller-írója, KEVIN J. ANDERSON folytatják Paul útjának bemutatását, ahogy fiúból rejtélyes messiássá válik. Visszatér a rajzolók csapata: RAÚL ALLÉN és PATRICIA MARTÍN megmutatják, milyen kiválóan használják a képregény művészeti ágának eszköztárát, és meghatározó erővel mutatják be a Dűne világát.

Eredeti megjelenés: The Graphic Novel, Book 2: Muad'Dib


Talentum, Gabo, Dűne, Dune, Frank Herbert, Sci-fi