Automatikus

Északi mitológia - 2. kötet

FUM0156
Új képregény. Fumax kiadvány
6995
KOSÁRBA

Észak mitológia - 2. kötet

Fumax kiadó

2022

szín: Színes 

formátum: Kemény borítós 

méret: 186 x 280 mm

oldalak száma:

ISBN/ISSN: 978-963-470-262-7


Tartalom

A kiadvány boritója változhat a megjenésig, a képen külföldi kiadás képe látható!

A hazánkban is rendkívül sikeres Északi mitológia című könyvének képregényes adaptációjában a New York Times-sikerlista vezető Neil Gaiman és a többszörös Eisner-díjas P. Craig Russell új életet lehel a viking sagák világába!

A második kötetben ismét legendás rajzolók elevenítik fel a vikingek legjobb történeteit. Elmesélik a költészet eredetét, és szóba kerül az a mézsör, amiért a halandók és az istenek is egyaránt bármire képesek. Megelevenedik Thor és Loki kis híján katasztrófába torkolló útja az óriások földjére, majd megtudhatjuk, mi fenyegeti az ázok halhatatlanságát, és végül követhetjük a közkedvelt istent, Freyt a Valhallába, majd azon is túl vezető vándorútján, amikor valami olyan keresésére indul, amelyről maga sem tudja, hogy hiányzik neki…

A Sandman-univerzum megalkotásával Neil Gaiman már beírta magát a legnagyobb mítoszteremtők sorába. Most az emberiség örök érvényű, ősi legendáinak elmesélésével újra bizonyítja, hogy méltán tartják a legnagyobb mesélők egyikének. Sors és akarat, harc és erő – üdvözlégy a vad észak világában!

Eredeti megjelenés: Norse Mythology II #1­-#6 (2021)


Fumax, Északi mitológia, Neil Gaiman, North Mythology