Automatikus

The Hellbound - Út a pokol felé 2.

FUM0163
Új képregény. Fumax kiadvány
3990
KOSÁRBA

The Hellbound - Út a pokol felé 2.

Fumax kiadó

2022

szín: fekete-fehér

formátum: kartonált

méret: 148 x 210 mm

oldalak száma: 266

ISBN/ISSN: 978-963-470-267-2

Tartalom

A pokol árnyékában a bűnbánat már kevés...
Négy év telt el az első kötet történései óta. A pokol valósága immár az egész bolygó előtt egyértelművé vált a rengeteg szörnyű, nyilvános kivégzés után. Az Új Igazság Rend hatalma megkérdőjelezhetetlennek látszik, és vele a pokoli üzenetet kapottak bűnösségébe vetett hit is. A rettegő emberiség ezúttal tényleg kész szembenézni önmagával, vagy csak álszent módon elfordul a másokkal történő szerencsétlenségek láttán? Ki vagy mi felelős azért, hogy az egykori elnök által megalapozott szép új világ rémálommá vált? 
És vajon létezik-e megváltás az ítélet alól, vagy a figyelmeztetés után már menthetetlen az ember? De mi a helyzet akkor, ha a legutóbbi pokolra ítélt egy bűntelen újszülött? Mennyiben veszélyezteti ez a tény az Új Igazság Rend jövőjét? Mert nem mindenki hajlandó elfogadni a szekták által ráerőltetett vallási dogmákat. Vannak, akik készek szembe­nézni a múlt bűneivel. Amíg nem késő…

Ezzel a kötettel lezárul a rendkívül népszerű Vonat Busanba című film író-rendezőjének, Jon Szanghónak manhwája, amelyből a Netflix készített nálunk is nagy sikert aratott sorozatot.


Fumax, Manga, Hellbound, horror, thriller